Kácení stromů bez rizika

Nechali jste chvíli svoji zahradu žít vlastním životem a nyní nevíte, co s přerostlými stromy? Začínají stínit nejen vám, ale také vašim sousedům. A toho listí na podzim, co z nich spadne. Ani ho nemáte kam dávat – kompostéry jsou plné. Jedno řešení se nabízí samo – kácení stromů. A když ne hned pokácet, tak alespoň ořezat. Jenže do výšky se vám s elektrickou pilou nechce, jelikož je to nebezpečné, a s ruční pilou to nezvládnete. Jak z toho ven?

frézování pařezůNechte za sebe pracovat specialisty na kácení stromů

Pomoc s rizikovým kácením stromů vám poskytne specializovaná firma Rikast.cz, která se na tento druh činností soustřeďuje už od roku 2001. Zákazníků má stále hodně, protože ne každý si zvládne pokácet strom sám. Díky bohatým praktickým zkušenostem, kvalitnímu vybavení potřebnou technikou dokáže nabídnout kácení stromů pouze stromolezeckou technikou, a šetří tak finance svých zákazníků. Těžkou techniku v podobě vysokozdvižné plošiny firma používá jen v nezbytných případech.

I při kácení stromů je třeba vše důkladně promyslet

Na první pohled to vypadá jako pouze náročná fyzická činnost. Při kácení stromů v rizikových podmínkách však je nutné hodně přemýšlet, využít všechny dovednosti a opatrnost. Práci je totiž třeba perfektně odvést s ohledem na okolí. Velmi často stromy rostou v blízkosti silnic, chodníků nebo domů a pokácet je v těchto místech bývá těžkým oříškem k rozlousknutí.

Jak vypadá běžná zakázka?

Firma Rikast si nejprve strom, který se má kácet, prohlédne a zhodnotí situaci. Pak stanoví celkový rozpočet práce a její průběh. Po podpisu smlouvy se firma pustí do díla, jehož součástí může být i frézování pařezů. Je to výhodné zvláště v místech, kde by případný pařez mohl překážet v cestě. Jeho bezpečné vyfrézování až pod úroveň terénu není finančně nákladné. Ceník kácení stromů je k dispozici na internetových stránkách firmy Rikast.cz.

Fotogalerie

Příspěvek byl publikován v rubrice Zahrada se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky. Publikováno | Autor: Kateřina Plachá

Komentáře nejsou povoleny.